Liigu peamise sisu juurde

Salvesta pilve veebirakenduses

See leht käsitleb transkriptsioonide salvestamist pilve Whisperri veebirakendusest. Lisateavet selle kohta, mida funktsioon teeb, leiad funktsiooni Salvesta pilve ülevaatest.

Kuidas salvestada transkriptsioone pilve​

  1. Mine aadressile whisperr.co/app ja logi sisse
The Whisperr Web App open at whisperr.co/app showing the recording bar
  1. Veendu, et Salvesta pilve on salvestusribal sisse lülitatud — vaikimisi on see sees ja aktiivsena sinisena esile tõstetud. Klõpsa sellel, et see sisse või välja lülitada (seade jäetakse meelde sinu järgmiseks salvestuseks)
The Save to cloud toggle highlighted in the Whisperr Web App recording bar
Zoomed view of the Save to cloud toggle in the Whisperr Web App
  1. Salvesta nagu tavaliselt — transkriptsioon ja tõlge ilmuvad reaalajas, samal ajal kui Whisperr salvestab vestluse taustal
A live recording in the Whisperr Web App with Save to cloud enabled
  1. Kui oled valmis, klõpsa Peata — vestlus ilmub külgriba jaotisesse Hiljutised vestlused
A saved conversation listed under Recent Conversations in the Whisperr Web App sidebar
Zoomed view of the Recent Conversations list in the Whisperr Web App sidebar
  1. Klõpsa vestlusel, et see uuesti avada — täielik transkriptsioon ja tõlked on täpselt seal, kuhu need jätsid, mis tahes seadmes, kuhu sisse logid
A saved conversation reopened in the Whisperr Web App showing the stored transcript and translations

Levinud probleemid (veebirakendus)​

Minu vestlust ei kuvata jaotises Hiljutised vestlused​

Vestlus ilmub mõni sekund pärast seda, kui klõpsad Peata — kui seda veel ei kuvata, värskenda lehte. Veendu ka, et Salvesta pilve oli sisse lülitatud kogu rääkimise aja: väljalülitatud olekus salvestatud seanssi ei salvestata ning selle poole peal sisselülitamine salvestab ainult sellest hetkest edasi öeldu.

Salvesta pilve muutmine salvestamise ajal​

Saad lülitit klõpsata igal ajal, ka salvestuse käimise ajal — ei ole vaja peatada ja uuesti alustada. Muudatus rakendub alates järgmisest öeldust, seega pole see kunagi tagasiulatuv: kui lülitad selle poole peal sisse, salvestatakse seansi ülejäänud osa, kuid mitte juba öeldut, ja kui lülitad selle poole peal välja, jääb juba salvestatu muutumatuks.

Ma ei soovi, et mu transkriptsioone salvestataks​

Enne salvestamise alustamist klõpsa Salvesta pilve, et see ei oleks enam esile tõstetud — nii jääb kogu seanss su ajaloost välja. Selle poole peal väljalülitamine peatab ainult järgnevad read; enne lülitamist öeldu on juba salvestatud. Whisperr jätab sinu valiku tulevaste salvestuste jaoks meelde.

Ikka ei tööta? Võta ühendust toega

Seotud teemad​